Het verhaal

Het was het jaar 1934. Het was rustig op straat vanwege de gure wind die er stond. In het hotel leek alles rustig te zijn, alles behalve waar! De ontslagen piccolo heeft wraak genomen!  Voorkom dat het hotel crashed en de gasten in het hotel omkomen. Reserveer snel Hotel Crashed en Speel de “revenge of the piccolo” !

De kamer;

Je wordt in het hotel opgesloten en speelt meerdere kamers. Je kunt de escaperoom uitspelen als je binnen 75 minuten vier sleutels weet te bemachtigen, welke toegang bieden tot de uitgang. Hiervoor moet je vier verschillende ruimtes in het hotel spelen. De groepsgrootte is maximaal 7 deelnemers. Er kunnen twee groepen tegelijk spelen in het hotel, welke ook weer tegen elkaar kunnen spelen in een battle.

De escaperoom heeft een educatief karakter. Het thema is (brand)veiligheid communicatie en hulpverlening. Leuk voor mensen welke affiniteit hebben met hulpverlening zoals zorg, politie, ambulance, brandweer, EHBO en BHV. Heb je geen hulpverleningsachtergrond, geen probleem! Het is leerzaam en leuk om eens in de huid van een hulpverlener te kruipen, absoluut een aanrader!

Praktische informatie

  • Aantal ruimtes: 4 ruimtes
  • Capaciteit: 2-14 personen
  • ontsnappingstijd: 75 min
  • Moeilijkheidsgraad: moeilijk
  • Mogelijkheid Battle: Ja

Als je een battle aan wilt gaan met jouw groep, dien je in een tijdslot twee groepen te boeken. Je gaat de strijd aan tegen de piccolo, maar ook tegen elkaar! Wie is het snelst ontsnapt uit het hotel?

Reserveren

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Blog

De laatste nieuwtjes uit de escaperoom

09 januari 2019

Hoe veilig is een escaperoom?

Deze vraag is laatste dagen veel gesteld, na aanleiding van de brand in de escaperoom in Polen. Op dit moment is er geen belangenorganisatie of speciaal keurmerk die veiligheid speciaal voor escaperooms meeneemt. Ook zijn er geen specifieke regels voor escaperooms. Maar dat wil niet zeggen dat er niet al…

Lieke Bartels


Erg leuke en leerzame escaperoom! Leuk dat je door verschillende kamers moet en de uitdagende en verschillende raadsels maken dat het interessant blijft! Zeker een aanrader om te gaan doen!

Laura


Een super leuke escape room, je gaat *** in, overal is de afwerking en sfeer goed. Leuk om te spelen als BHV-er, maar ook als niet- BHV-er.
Diepgang/beleving: Uitstekend
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend
15 januari

De kamer is erg leuk in elkaar gezet met verschillende insteken
Diepgang/beleving: Uitstekend
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend

Willem


Superleuke Escaperoom met ook nog eens een leerzame twist! De kamers zitten goed in elkaar en zijn erg spannend, maar dat zul je zelf wel zien! De opdrachten zijn leuk, uitdagend en je steekt er ook nog wat van op. Kortom een aanrader voor een leuke avond!

Evelien


We waren met een groep van 8, maar omdat ****, is de groep in 2 gesplitst. Word je erg fanatiek van!
Erg goed opgezet! Je hebt voordeel als je hulpverlener of bhv-er bent, maar ook zonder die kennis is het erg leuk (en educatief) om te spelen.
Diepgang/beleving: Goed
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend

Marianne en vrienden


Super gave escaperoom. Mooi afgewerkt. Ook leuk dat het meerdere kamers zijn welke je kunt spelen in een battle. De escaperoom voldoet ook aan alle veiligheidseisen, is ook wel een prettig gevoel. 😊
Diepgang/beleving: Uitstekend
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend

De vrolijke


Met collega’s een top avond gehad.
Niet makkelijk en zelfs leerzaam met een knipoog naar veiligheid.
Bedankt namens Kiwa R2B inspecties

Marcel


Leuke escaperoom en ook nog eens leerzaam. Leuk opgezet en spannend. Vooral ‘boven op de lift’ is mooi gemaakt. Top!!