Belangrijk nieuws! Wij gaan verhuizen.

08 mei 2018

Eindelijk zijn we van start! 😊

In September verhuist OTC naar haar nieuwe locatie. We blijven in Someren, maar verhuizen naar een nieuwbouw locatie gelegen aan de Trasweg in Someren-eind. Het nieuwe opleidings- en trainingscentrum gaat beschikken over het meest geavanceerde en flexibele simulatiecentrum in de regio en wordt daarmee het opleidingscentrum voor veiligheid en transport. Geen plek waar mensen beter kunnen worden getraind om hulp te bieden onder alle omstandigheden.

Het trainingscentrumcentrum wordt het nieuwe state-of-the-art trainingscentrum en geeft veiligheidsonderwijs een nieuwe dimensie!

In samenwerking met Fireware en de brandweeracademie (IFV) worden interactieve ruimtes en werkvormen ontwikkeld, welke alle zintuigen zullen prikkelen. Je moet hier denken aan een zeer spectaculaire Escaperoom, virtueel trainen, realistische brandhaarden in ons nieuwe container- bluscentrum en logistiek magazijn voor heftruck training. Hierover binnenkort meer.

Ons motto; Hoe leuker de ervaring, hoe beter het blijft hangen. Nieuwe ervaringen en inzichten die goed van pas komen.

Het nieuwe opleidings- en trainingscentrum geeft OTC ook kans uit te breiden, de huidige locaties voldoet niet (meer) aan de wensen. In vijf jaar tijd zijn wij uitgegroeid van geen naar meer dan 5000 cursisten. Onder hen ook veel beroepschauffeurs, die de opleidingen volgen voor hun nascholingspunten (code 95). Met het nieuwe Opleidings- en trainingscentrum kan OTC groeien en veiligheidsonderwijs een nieuwe dimensie geven.

Wil jij een veiligheidstraining eens op een andere manier beleven dan in een klaslokaal? Een ding kunnen we jou beloven: het zal alles behalve alledaags, saai of gemakkelijk worden!

We houden je op de hoogte, tot snel!

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 287

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Linda, Bianca, Lieke, Renske


Erg leuke escaperoom! Vooral het doorlopen van verschillende ruimtes maakt het afwisselend. Omdat de escaperoom ook voor trainingsdoeleinden binnen OTC gebruikt wordt is het ook nog leerzaam 🙂

De kamer is erg leuk in elkaar gezet met verschillende insteken
Diepgang/beleving: Uitstekend
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend

Willem


Superleuke Escaperoom met ook nog eens een leerzame twist! De kamers zitten goed in elkaar en zijn erg spannend, maar dat zul je zelf wel zien! De opdrachten zijn leuk, uitdagend en je steekt er ook nog wat van op. Kortom een aanrader voor een leuke avond!

De kamers zien er echt prachtig uit. Uitleg van te voren was duidelijk. De kamers waren best pittig. Je komt er echt niet zomaar binnen de tijd uit. Het enigste minpunt is het geluid. Daar zit nog wel wat verbetering in. Maar aangezien deze escaperoom pas geopend is zal dat binnenkort vast en zeker opgelost worden. Al met al een leerzame ervaring waar we van genoten hebben

Marianne en vrienden


Super gave escaperoom. Mooi afgewerkt. Ook leuk dat het meerdere kamers zijn welke je kunt spelen in een battle. De escaperoom voldoet ook aan alle veiligheidseisen, is ook wel een prettig gevoel. 😊
Diepgang/beleving: Uitstekend
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend

Marcel


Leuke escaperoom en ook nog eens leerzaam. Leuk opgezet en spannend. Vooral ‘boven op de lift’ is mooi gemaakt. Top!!

De vrolijke


Met collega’s een top avond gehad.
Niet makkelijk en zelfs leerzaam met een knipoog naar veiligheid.
Bedankt namens Kiwa R2B inspecties

Jan Erik Marc Maarten Twan Erwin


Helaas ons niet gelukt wel 3 kamers vrij gespeeld de laatste was pittig.
Leuke leerzame escape room die heel goed in elkaar zit 4 ruimtes waar je doorheen moet .
Maar in ieder geval weer wat geleerd en een hele leuke uitdaging was het ,een echte aanrader.
Groeten Jan Erik Marc Maarten Twan Erwin