Belangrijk nieuws! Wij gaan verhuizen.

08 mei 2018

Eindelijk zijn we van start! 😊

In September verhuist OTC naar haar nieuwe locatie. We blijven in Someren, maar verhuizen naar een nieuwbouw locatie gelegen aan de Trasweg in Someren-eind. Het nieuwe opleidings- en trainingscentrum gaat beschikken over het meest geavanceerde en flexibele simulatiecentrum in de regio en wordt daarmee het opleidingscentrum voor veiligheid en transport. Geen plek waar mensen beter kunnen worden getraind om hulp te bieden onder alle omstandigheden.

Het trainingscentrumcentrum wordt het nieuwe state-of-the-art trainingscentrum en geeft veiligheidsonderwijs een nieuwe dimensie!

In samenwerking met Fireware en de brandweeracademie (IFV) worden interactieve ruimtes en werkvormen ontwikkeld, welke alle zintuigen zullen prikkelen. Je moet hier denken aan een zeer spectaculaire Escaperoom, virtueel trainen, realistische brandhaarden in ons nieuwe container- bluscentrum en logistiek magazijn voor heftruck training. Hierover binnenkort meer.

Ons motto; Hoe leuker de ervaring, hoe beter het blijft hangen. Nieuwe ervaringen en inzichten die goed van pas komen.

Het nieuwe opleidings- en trainingscentrum geeft OTC ook kans uit te breiden, de huidige locaties voldoet niet (meer) aan de wensen. In vijf jaar tijd zijn wij uitgegroeid van geen naar meer dan 5000 cursisten. Onder hen ook veel beroepschauffeurs, die de opleidingen volgen voor hun nascholingspunten (code 95). Met het nieuwe Opleidings- en trainingscentrum kan OTC groeien en veiligheidsonderwijs een nieuwe dimensie geven.

Wil jij een veiligheidstraining eens op een andere manier beleven dan in een klaslokaal? Een ding kunnen we jou beloven: het zal alles behalve alledaags, saai of gemakkelijk worden!

We houden je op de hoogte, tot snel!

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 - 782 290

Of vul het formulier in:

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Linda, Bianca, Lieke, Renske


Erg leuke escaperoom! Vooral het doorlopen van verschillende ruimtes maakt het afwisselend. Omdat de escaperoom ook voor trainingsdoeleinden binnen OTC gebruikt wordt is het ook nog leerzaam 🙂

Een erg leuke, mooie en verassende escaperoom. Uitdagende puzzels, verrassende elementen en ook nog leerzaam op een speelse manier. Een echte aanrader!
Diepgang/beleving: Uitstekend
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend

Laura


Een super leuke escape room, je gaat *** in, overal is de afwerking en sfeer goed. Leuk om te spelen als BHV-er, maar ook als niet- BHV-er.
Diepgang/beleving: Uitstekend
Kwaliteit: Uitstekend
Puzzels: Uitstekend
Service: Uitstekend
15 januari

Marcel


Leuke escaperoom en ook nog eens leerzaam. Leuk opgezet en spannend. Vooral ‘boven op de lift’ is mooi gemaakt. Top!!

Lieke Bartels


Erg leuke en leerzame escaperoom! Leuk dat je door verschillende kamers moet en de uitdagende en verschillende raadsels maken dat het interessant blijft! Zeker een aanrader om te gaan doen!

Janine


Wat een leuke en leerzame escape room! Zeker een aanrader. Vooral ook omdat het deel van (brand)veiligheid en EHBO naar voren komt krijg je een hele andere ervaring!

We zijn gisteren met het team van de Zorgcentrale als teamuitje bij OTC geweest. Daar hebben we met 2 groepen van 6 personen gebatteld. We vonden het allemaal leerzaam en goed voor de teambuilding, maar bovenal superleuk! Echt een aanrader! Zowel ons team als het team van OTC waren enthousiast, en dat maakte het tot een perfect teamuitje. Bedankt namens de Zorgcentrale.

De vrolijke


Met collega’s een top avond gehad.
Niet makkelijk en zelfs leerzaam met een knipoog naar veiligheid.
Bedankt namens Kiwa R2B inspecties